Den første olivenolie, der er certificeret som kosttilskud. 100 % Tsounati-sort, frisk og frugtagtig aroma med stærke krydrede elementer og blød bitter smag.
Den første oliven, der efter en lang periode med forskning formår at blive certificeret for sit høje fenolindhold til at være kosttilskud og gives ved lov med lægerecept fra fødevare- og D. administrationen i Belgien.
Pamako. Et usædvanligt navn for olivenolie, der gemmer på fremragende kvalitet og elegant indpakning. Kommer fra Chania, Kreta, i en særlig glasflaske med certificeret sundhedsanprisning. Hans navn betyder også selve lægemidlet. Nej, ordet pamako er ikke et eksotisk fremmedsprog. Det kommer fra Linear B, det ældste skriftsprog i Europa, den første græske skrift.
Linear B blev først opdaget i paladset i Knossos, men lertavler skrevet i Linear B er siden blevet fundet i Pylos, Theben, Mykene og andre steder. Den er senere og adskiller sig fra Linear A, der skriver den minoiske periode.
Pamako er derfor en ægte olie "drug Nature", som har et højt indhold af polyfenoler, naturlige stoffer, der er kendt for deres antioxidante aktivitet. Et minimum af olivenolier i Europa har certificeret sig selv som "medicinske", og Pamako er en af dem.
På grund af områdets morfologi er det ikke muligt at bruge tunge maskiner. Der høstes i hånden med elektriske pinde, mens man klatrer op i træet og omhyggeligt høster hver gang de frugter, der har en lysegrøn farve, før de begynder at vende sig.
På grund af kemisk analyse fra afdelingen for farmaci, farmakognosi og kemi af naturlige produkter ved Athens nationale universitet i marts 2015 viser evalueringen af begge vores olivenolier nogle imponerende resultater.
Niveauerne af oleocanthal og oleacein i "Pamako Monovarietal" og "Pamako blend" er højere end gennemsnitsværdierne i de internationale universitetsundersøgelser, der er udført indtil nu. Det skal bemærkes, at oleocanthal og oleacein har en vigtig biologisk aktivitet, og de er blevet sat i forbindelse med antiinflammatorisk, antioxidativ, hjertebeskyttende og neurobeskyttende aktivitet. Også på grund af den europæiske forordning 432/2012, standarder, er de hydroxytyrosol-derivater, som "Pamako" har, over 5 mg / 20 g olivenolie. Et sådant resultat fører til, at et dagligt forbrug af 20 g "Pamako" beskytter blodlipiderne mod oxidativ stress.
Flasken og de to oliesorter er sorte for at beskytte den særlige olie mod forringelse forårsaget af sollys. Hætten er lavet af kork med træfinish.
100% Tsounati-sort, frisk og frugtagtig aroma med stærke krydrede elementer og blød bitter smag
En af de EVOO'er i Grækenland med det højeste fenolindhold i 2016