Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Kosttilskud til sundhed

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Premium tjørnehonning med reishi-svampe og superfoods 298 g Eulogia Of Sparta

EL1580
Denne lækre blanding kombinerer rå honning fra torne uden pesticider, ægte økologiske reishi-svampe og en blanding af sunde superfoods for maksimal næring.
€15.80 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €53.02 per 1 kg(s)

Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain ekstra jomfruolivenolie med højt fenolindhold 500 ml

EL621
100% Tsounati-sort, frisk og frugtagtig aroma med stærke krydrede elementer og blød bitter smag. Oplev den ekstraordinære Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic. Oplev den autentiske smag og de sundhedsmæssige fordele ved denne luksuriøse olivenolie. Glæd dine smagsløg, og løft dine retter med Pamakos kulinariske eliksir.
€24.70 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €49.40 per 1 lt

Ekstra jomfru olivenolie har enorme mængder af antioxidanter, hvilket gør den nærende. Den indeholder også rimelige mængder af vitamin E og K. Denne olie er fuld af potente antioxidanter, der beskrives som gavnlige forbindelser. De har potentialet til at afværge sygdomme som kroniske lidelser. Bortset fra det hjælper de med at kontrollere inflammation og beskytter kolesterolniveauer mod oxidation, begge tilstande kan reducere hjertesygdomme. Langvarig irritation anses for at være en primær årsag til sygdomme som kræft, stofskifteproblemer, type 2-diabetes, Alzheimers og fedme. De antiinflammatoriske virkninger af ekstra jomfruolivenolie kan tilskrives dens antioxidanter, hvor en kaldet oleocanthal virker på samme måde som ibuprofen. Nogle videnskabsmænd konkluderer endda, at det at have 3,4 spiseskefulde (50 ml) ekstra jomfru olivenolie svarer til 10% voksendosis af ibuprofen. Oliesyre indeholdt i den samme olie er blevet rapporteret at reducere alvorlige inflammatoriske markører som C-reaktivt protein (CRP). Yderligere undersøgelser afslører, at olivenolieantioxidanter kan kvæle genetiske materialegener og proteiner, der er ansvarlige for at forårsage betændelse.