100% Tsounati-sort, frisk og frugtagtig aroma med stærke krydrede elementer og blød bitter smag. Oplev den ekstraordinære Pamako Ultra Premium Monovarietal Mountain Extra Virgin Olive Oil High Phenolic. Oplev den autentiske smag og de sundhedsmæssige fordele ved denne luksuriøse olivenolie. Glæd dine smagsløg, og løft dine retter med Pamakos kulinariske eliksir.
Figensirup eller sykomelo, et nyt og unikt produkt til det græske marked, blev glemt i årevis og brugt af tidligere generationer som et naturligt sødemiddel.
Denne naturlige trykudvundne honning vandt guld for kvalitet i den internationale Biol Miel Organic Honey Competition og en samlet 3. plads blandt de 170 økologiske honningdeltagere fra hele verden, hvilket er en af de største udmærkelser, der nogensinde er givet til en græsk honning.
Ekstra jomfru olivenolie har enorme mængder af antioxidanter, hvilket gør den nærende. Den indeholder også rimelige mængder af vitamin E og K. Denne olie er fuld af potente antioxidanter, der beskrives som gavnlige forbindelser. De har potentialet til at afværge sygdomme som kroniske lidelser. Bortset fra det hjælper de med at kontrollere inflammation og beskytter kolesterolniveauer mod oxidation, begge tilstande kan reducere hjertesygdomme. Langvarig irritation anses for at være en primær årsag til sygdomme som kræft, stofskifteproblemer, type 2-diabetes, Alzheimers og fedme. De antiinflammatoriske virkninger af ekstra jomfruolivenolie kan tilskrives dens antioxidanter, hvor en kaldet oleocanthal virker på samme måde som ibuprofen. Nogle videnskabsmænd konkluderer endda, at det at have 3,4 spiseskefulde (50 ml) ekstra jomfru olivenolie svarer til 10% voksendosis af ibuprofen. Oliesyre indeholdt i den samme olie er blevet rapporteret at reducere alvorlige inflammatoriske markører som C-reaktivt protein (CRP). Yderligere undersøgelser afslører, at olivenolieantioxidanter kan kvæle genetiske materialegener og proteiner, der er ansvarlige for at forårsage betændelse.