Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Forsendelse & Forarbejdning

Når du bestiller produkter fra elenianna's,  kan du være sikker på, at vi sender dine varer med den største omhu. Vi bruger kun de bedste forsendelsesprocesser til at levere produkter lige til din dør! Tjek venligst oplysningerne nedenfor for at gennemgå vores forsendelsespolitikker.

Alle varer købt hos elenianna er lavet i henhold til en forsendelseskontrakt. Det betyder, at risikoen for tab og ejendomsretten til sådanne varer overgår til dig ved vores levering til fragtmanden.

 

* BEMÆRK *  Tjek venligst alle adresser omhyggeligt. ELENIANNA garanterer kun levering til de adresser, som vi er forsynet med. Hvis vi ikke kan levere pakken, returnerer vi din ordre til vores distributionscenter. Hvis produktet ankommer i god stand, kan vi sende pakken tilbage til dig og kun opkræve forsendelse og håndtering. Hvis produktet ikke ankommer i god stand, vil du være ansvarlig for omkostningerne ved en ny ordre.


Behandling
De fleste ordrer afsendes inden for 96 timer mandag - fredag ​​9:00 – 15:00 (UTC/GMT +2 timer) vedrørende alle Europa-ordrer. For ordrer uden for EU afsendes produkter inden for 110 timer, medmindre der er en vare(r) med en anden leveringsdato.

Forsendelsespriser
Prisen for forsendelse af din ordre er baseret på vægten/volumen af ​​dine produkter og din placering. Inden den sidste kasseside vil du blive vist, hvad forsendelsesomkostningerne vil være, og du vil have en chance for ikke at afgive din ordre, hvis du beslutter dig for ikke at gøre det. Bemærk desuden, at leveringstiden er baseret på "hverdage". For eksempel, hvis du afgiver en ordre om søndagen, er det umuligt for os at sende en vare samme dag, som alle afsendere er lukket.

Verdensomspændende levering

• Der kræves altid underskrift ved levering. 
• Vi leverer ikke i weekender og helligdage. 
• Selvom vi ikke kan garantere et bestemt leveringstidspunkt og ønsket leveringsdag.
• Hvis din gavemodtager eller -modtager ikke er til stede på leveringstidspunktet, leverer DHL automatisk igen næste hverdag. Hvis din modtager stadig ikke er til stede dagen efter, efterlader DHL en seddel på døren med pakkens sporingsnummer og det lokale telefonnummer på det nærmeste DHL-bureau. Det er op til din gavemodtager at kontakte DHL og aftale en aftale om levering.

Fortoldning

Vær desuden opmærksom på, at produkter leveret uden for Den Europæiske Union (EU) kan være underlagt toldbehandling og relevante gebyrer; virksomheden kan ikke holdes ansvarlig for andre omkostninger, der kan lægges hertil i henhold til anden national lovgivning. Vi kan ikke på forhånd vide, hvad disse afgifter kan være; tværtimod er forbrugeren bedre i stand til at kende eller være opmærksom på dem eller i det mindste muligheden for deres eksistens, og af denne grund anbefaler vi, at du tjekker denne mulighed, før du afgiver en ordre på vores hjemmeside.

Hvert land har sin egen toldpolitik, så du bør først kontakte dit lokale toldkontor for yderligere information. Derudover skal du huske på, at når du bestiller fra ELENIANNA.COM, betragtes du som importør af varer og skal overholde alle love og regler i det land, hvor du modtager varer.

• Nogle få lande kan pålægge en toldafgift (se nedenfor). Afgiften anvendes ikke konsekvent og kan ikke forudfastsættes. Bemærk venligst, at fortoldningsprocessen i nogle tilfælde kan forsinke leveringen. 

Lande, der kan anvende told og tariffer, omfatter: Argentina, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Bermuda, Brasilien, Britiske Jomfruøer, Canada, Kanariske Øer, Cayman Island, Chili, Kina, Colombia, Curacao, Ecuador, Egypten, El Salvador, Fiji, Fransk Guyana, Gabon, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Honduras, Island, Indien, Indonesien, Israel, Elfenbenskysten, Jamaica, Japan, Jordan, Kenya, Kuwait, Libanon, Malaysia, Martinique, Mauritius, Mexico, Mongoliet, Marokko, Myanmar, Namibia, Ny Kaledonien, Norge, Oman, Pakistan, Peru, Filippinerne, Puerto-Rico, Qatar, Reunion Island, Serbien, Sydafrika, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan, Tanzania, Thailand, Trinidad og Tobago, Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater , Uruguay, Venezuela, Vietnam, Zambia.

Sporing af din pakke

Du vil modtage dit sporingsnummer via e-mail ved forsendelsen, og vi vil holde dig orienteret om forløbet af din pakke hvert trin på vejen indtil den endelige levering. På dette tidspunkt vil en meddelelse om leveringskvittering blive sendt til dig inden for 3 timer efter levering med navnet på modtageren samt det lokale leveringstidspunkt. Vores overvågningsservice sporer hver pakke i realtid, så snart de afsendes. Hvis der af en eller anden grund er en forsinkelse (eller mulighed for en forsinkelse) i leveringen, ved vi det med det samme og kontakter dig i overensstemmelse hermed.

Produkttilgængelighed

Hvis vi forventer forsinkelse i forsendelsen, eller hvis et produkt er midlertidigt udsolgt, giver vi dig straks besked via e-mail.