Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Superfoods

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

The Governor, Premium ekstra jomfru olivenolie uden filter 500 ml

EL332
Koncentrationerne af oleocanthal og oleacein i "The Governor"™ er 7 gange højere end gennemsnittet af prøverne og den højeste værdi, der er registreret blandt alle kommercielt tilgængelige olier på flaske siden 2009. De samlede hydroxytyrosolderivater er 61% højere end den fastsatte europæiske regulering. Det daglige indtag af 20 g er kendt for at beskytte blodlipiderne mod oxidativt stress.
€34.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €68.00 per 1 lt

Sesamfrøbar med honning Pasteli Navarino Icons 40gr

EL59
Pasteli er en typisk og karakteristisk messinsk konfekt lavet af sesamfrø af bedste kvalitet og regionens fineste rene honning.
€1.50 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €37.50 per 1 kg(s)

Ingen enkelt næring kan give os alle de væsentlige komponenter til robust sundhed og vitalitet - selv superfoods. Gældende amerikanske kostretningslinjer opfordrer til sunde madvalg fra en række ingredienser, mens man overvejer kalorieindtag. Gennem årene peger videnskabelige undersøgelser på, at næringsrige kostplaner reducerer faren for flere medicinske tilstande såsom hypertension, hjertesygdomme, diabetes og visse former for kræft. Der er fundet stor succes med middelhavsdiæten og DASH-diæten, begge hovedsageligt plantebaserede. Alligevel er der særlige spiselige varer, der fortjener anerkendelse på grund af deres næringsrige indhold, som i høj grad kan supplere enhver sund kostplan.