Den overlegne kvalitet af olivenolie, der bruges i denne chokoladebar, kommer fra de berømte lunde på Peloponnes.
I hjertet af middelhavskøkkenet er der olivenolie, symbolet på lys og liv i det gamle Grækenland. Den overlegne kvalitet af den olivenolie, der bruges i denne chokoladebar, kommer fra de berømte lunde på Peloponnes. Så for fans af bitre og salte kombinationer er dette en spændende kombination, hvor smage og aromaer konstant udvikler sig.
INGREDIENSER: kakaomasse (min. kakao: 70,5 %), sukker, fedtreduceret kakaopulver, olivenolie (1 %), salt (1 %), emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma.
YDERLIGE OPLYSNINGER: Kan indeholde spor af nødder. Opbevares på et køligt og tørt sted.
PAS TIL: Dette er en fed, intens mørk chokolade, og havsaltet fremhæver den ristede kakaosmag. Så vi foreslår, at du også går modigt til værks med din drink. Vælg en fyldig rødvin, fuld af aromaer, gerne lagret med tanniner, der ligner en plade mørk chokolade. En god Barolo, Chinato eller Merlot kan gøre arbejdet. Når alt kommer til alt, har du en god undskyldning, da både chokolade og rødvin er kendt for deres antioxidantkræfter!