Denne spændende smagsoplevelse begynder med den opløftende aroma af kaffe. Derefter giver livligt aromatisk stødt kardemomme et lille spark, der perfekt supplerer chokoladesmagen.
Denne spændende smagsoplevelse begynder med den opløftende aroma af kaffe. Derefter giver livligt aromatisk stødt kardemomme et lille spark, der perfekt supplerer chokoladesmagen. En egenudviklet opskrift med en unik balance, som har mange elskere. Den er inspireret af den østlige middelhavstradition, hvor kaffe og krydderier ofte blandes sammen.
INGREDIENSER: kakaomasse (min. kakao: 70,5 %), sukker, fedtreduceret kakaopulver, kaffe (1 %), kardemomme (1 %), emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma.
YDERLIGE OPLYSNINGER: Kan indeholde spor af nødder. Opbevares på et køligt og tørt sted.
PARRES MED: Denne intense chokolade med høj kakaoprocent kan blødgøres af sødmen fra en modnet whisky, og det er et godt par!
Bourbon passer også glimrende sammen med chokolade. Den fløjlsagtige røg, som kendetegner de fleste bourbons, passer godt sammen med denne chokolade med højt kakaoindhold og kaffens intensitet, mens kardemomme giver et spark uden at overdøve nogen smag.