Denne autentiske auberginepuré er tilberedt af de fineste kvalitetsingredienser direkte fra Peloponnes' solbeskinnede marker.
Denne autentiske auberginepuré er tilberedt af de fineste kvalitetsingredienser direkte fra de solbeskinnede marker på Peloponnes. Auberginerne håndplukkes, når de er modnet til perfektion, og leveres til forarbejdning samme dag for at bevare deres friskhed og næringsværdi uden kunstige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og farvestoffer.
Lækker og alsidig, puréen kan bruges til at danne basis for den berømte græske auberginesalat med den enkle tilføjelse af pressede friske citroner og ekstra jomfruolivenolie, som et velsmagende pålæg på brød eller kiks og som en lækker dip til friske grøntsager.
Historie
Aubergine, melongene, (Solana melongena), er en plante af familien Solanaceae (også kendt som natskyggefamilien) og slægten Solanum. Den bærer en frugt af samme navn, som ofte bruges i madlavning. Som natskygge er den nært beslægtet med tomat og kartoffel. Selvom aubergine blev dyrket i forhistorisk tid i Indien og Kina, menes den at være blevet bragt til Europa af araberne og blev mere og mere populær i Middelhavsområdet fra omkring det 15. århundrede. I Grækenland er den en elsket sommergrøntsag og har længe været en del af klassiske retter som moussaka og melitzanosalata.
- Dyrket af lokale
- Dyrket af lokale landmænd og håndhøstet
- Ristet og knust
- Ristet, knust og pakket umiddelbart efter plukning
- .
- Alt naturligt, friskt, velsmagende og nærende
- .
- Ingen konserveringsmidler
Historie
Aubergine, melongene, (Solana melongena), er en plante af familien Solanaceae (også kendt som natskyggefamilien) og slægten Solanum. Den bærer en frugt af samme navn, som ofte bruges i madlavning. Som natskygge er den nært beslægtet med tomat og kartoffel. Selvom aubergine blev dyrket i forhistorisk tid i Indien og Kina, menes den at være blevet bragt til Europa af araberne og blev mere og mere populær i Middelhavsområdet fra omkring det 15. århundrede. I Grækenland er den en elsket sommergrøntsag og har længe været en del af klassiske retter som moussaka og melitzanosalata.