Kretansk timianhonning med urter og ekstra jomfruolivenolie PDO Sitia med sfæroniseringsmetoden. Brugen af honning med olivenolie til morgenmad er en praksis, der går tilbage til antikken på øen Kreta. Savidakis-familien har genoplivet denne enestående tradition med de højeste kvalitetsstandarder og har blandet honning med olivenoliekugler og tilbyder en værdi, der overgår smagen. Ideen opstod for mange år siden, da bedstemoren ville gøre morgenmaden sundere og tilberedte brød med ren olivenolie og honning. Familiens honning produceres af deres egne bistader, som de har haft i fire generationer i Sitia-provinsen. Olien i familien er produceret af privatejede oliventræer og er karakteriseret som ekstra jomfruolivenolie PDO Sitia. Sfæriseringsteknikken kom til at give et ekstra touch til den rejse, der begyndte med molekylær gastronomi. De resulterende kugler, de skabte, har en tynd film fyldt med ekstra jomfruolivenolie BOB Sitia. De placerede kuglerne af olivenolie i den unikke Sitia-honning og skabte ... Melaion ~ Når du smager på en teskefuld honning og olivenoliekugler og laver et let tryk med tungen i kuglen, får det den til at sprænge og frigive et fantastisk smagsudbrud. Ved at spraye brødet bliver kuglerne også blødt op og homogeniseret med honningen. Et resultat, der begejstrer smagen.