Personal menu
Søg
Du har ingen varer i din varekurv.

Honning

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Blomster og urter Honning fra Kykladerne, Mouriki Honning, 300gr

EL1573
En kombination af honning, der er rig på næringsstoffer og aromaer, er timian- og lavendelhonningen, der produceres på Kykladerne; Milos og Kimolos.
€9.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €30.00 per 1 kg(s)

Fyrretræshonning Fra De Jomfruelige Fyrreskove I Chalkidiki 280 G Assa

EL1726
Fyrretræshonning indsamles fra de jomfruelige fyrreskove i Chalkidiki i de udfordrende sommer- og efterårsmåneder. Karakteristisk smag med ravfarvet til mørkebrun farve. For fans af fyrretræsduft.
€8.00 eks. moms Uden levering
Enhedspris: €28.57 per 1 kg(s)

Hvorfor græsk honning er den bedste i verden: En biavler forklarer

I tusinder af år er græsk honning blevet indsamlet for sin lækre, søde smag og helende, nærende egenskaber, hvilket beviser, at vi altid har haft smag for det søde stof.
På trods af sin nylige internationale appel er græsk honning længe blevet betragtet som den bedste i verden, selv i oldtiden. Dette skyldes dens rene, søde smag sammen med dens beviste ernæringsmæssige fordele.

Grækenland har en historisk biavlstradition
I Grækenlands arkaiske periode flyttede grækerne forbi blot at fouragere efter honning i naturen og begyndte biavl i større skala.
Forbløffende nok har arkæologer lokaliseret steder med gamle bistader efter at have afsløret keramik, der blev brugt til at indsamle deres værdsatte gyldne honning.
De har også fundet beviser for, at biavlere i den hellenistiske periode var så avancerede, at de roterede deres bistader på tværs af store vidder af landet for at drage fordel af de forskellige planter, der findes i forskellige regioner.
Denne mangeårige historie med græsk biavl fortsætter den dag i dag, da græske honningproducenter har succes med at engagere sig i denne gamle praksis.
Græsk honning er unik på grund af landets berømte biodiversitet og tempererede klima. Det store udvalg af træer og blomster, der findes i Grækenland, gør landet til en legeplads for bier, som producerer honning med forskellig smag afhængigt af deres omgivelser.