I denne bar giver karamelliserede mandler, kombineret med salt, en snoet, sød og salt kontrast til den fine, fyldige mælkechokolade. Det er svært at sige nej!
Mandeltræer er helt afhængige af honningbier og vilde bier for at kunne bestøve deres blomster og udvikle mandelblomsten. Derfor er Middelhavets terroir, på grund af dets karismatiske klima, ideelt til dyrkning af mandeltræer. Så det er ikke underligt, at vi bruger 100 % middelhavsmandler for at sikre den højeste kvalitet og tilfredshed.
I denne bar giver karamelliserede mandler kombineret med saltelementet en snoet, sød og salt kontrast til den fine, fyldige mælkechokolade. Det er svært at sige nej!
INGREDIENSER: sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse (min. kakao: 33,6%), mandler (10%), emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljearoma, salt.
YDERLIGE OPLYSNINGER: Kan indeholde spor af nødder. Opbevares på et køligt og tørt sted.
SER MED: Du vil bemærke en rund og afbalanceret smag, der passer perfekt til kaffe, citruste som earl grey, jordbær, sødere vine og lyse rødvine.