Kunder, der køber mindst tre forskellige sorter af ekstra jomfruolivenolie, får mulighed for at lægge et webinar med olivenoliesmagning af disse sorter i kurven med Anita Zachou - ekspert i olivenoliesmagning.
Online olivenoliesmagning for vores kunder, der køber tre eller flere forskellige sorter af ekstra jomfruolivenolie. Kunder, der køber tre forskellige sorter af ekstra jomfruolivenolie, får mulighed for at lægge et online-smagningsseminar for disse sorter med Anita Zachou i kurven.
Olivenolie er hjørnestenen i middelhavskosten og en nøglekomponent i den daglige kost, der generøst tilbyder sine mange sundhedsmæssige fordele og unikke smag. Denne olivenjuice er rig på næringsstoffer og det sundeste krydderi, der kan pifte enhver kulinarisk kreation op.
Sandelig, hvem kan forestille sig et liv uden ekstra jomfruolivenolie?
Men er alle olivenolier ens? Har de alle sundhedsmæssige fordele og en unik smag? Passer alle olivenolier godt sammen med alle fødevarer? Hvor sikker er du på, at du ved, hvordan du vælger kvalitetsolivenolie og bruger den rigtigt i dit køkken? Hvor godt ved du, om den olivenolie, du køber, svarer til de penge, du betaler?
Dette webinar har til formål at give dig alle de oplysninger, du har brug for at vide for at:
- vælge kvalitetsolivenolie til dig selv og din familie
- kombinere dens forskellige varianter med mad og skabe unikke retter
- lav mad med den på den rigtige måde, mens du bevarer dens gavnlige sundhedsegenskaber
- opbevar den på en sådan måde, at den bevarer sine positive egenskaber i længere tid
Seminarmoduler:
- Kategorier af olivenolie
- Kvalitetskriterier for olivenolie og organoleptisk analyse af jomfruolivenolie (metode, positive egenskaber og defekter)
- Smagning af olivenolie (3 eller flere ekstra jomfruolivenolier og 2 defekte olier)
- Olivenolie og gastronomi
- Opbevaring - konservering af olivenolie
- Myter og sandheder om ekstra jomfruolivenolie
Deltagerne vil modtage følgende i deres hjem:
- De ekstra jomfruolivenolier, de vil købe plus to defekte prøver.
- olivenoliesmageglas af bionedbrydeligt materiale og en bordskåner.
- Instruktioner til opsætning af smagningen.
- Deltagerbevis.
Varighed: 1,5-2,5 timer
(afhængigt af antallet af olivenolier, der skal testes)
Omkostninger pr. person