Oplev de innovative teknikker bag produktionen, og udforsk de forskellige smagsprofiler. Dette kulinariske mesterværk er en Experimental Edition, der forpligter sig til kvalitet og håndværk. Tre flasker svarer til tre forskellige høstperioder. Hver flaske indeholder økologisk ekstra jomfruolivenolie, der er produceret af et forskelligt modningsstadie af olivenfrugten af sorten Tsounati, der dyrkes på bjergene i Selino, Chania - Kreta i en enkelt ejendom.
Efter en lang rejse på næsten 3 år og mange eksperimenter i vores økologiske olivenlunde og vores olivenoliemølle, er vi stolte af at kunne præsentere resultatet, et begrænset antal af tre forskellige flasker af vores økologiske, polyfenolrige ekstra jomfruolivenolie. Ekstremt begrænset med kun 200 eksperimentelle kasser, der er lavet.
Tre flasker svarer til tre forskellige høstperioder. Hver flaske indeholder økologisk ekstra jomfruolivenolie produceret på forskellige modningsstadier af olivenfrugten af sorten Tsounati, der dyrkes på bjergene i Selino, Chania - Kreta på en enkelt ejendom.
Samme sort.
Samme sort, høstet fra samme olivenlund, men med 3 ekstra jomfruolier med forskellig organoleptisk profil! Høstet fra oktober til december og produceret 100% uden olivenkerne. På toppen af hver hætte finder du et bogstav lavet med pyrografi. P, M og K fra vores brandnavn PaMaKo.
For de passionerede, for dem, der søger en fantastisk olivenolieoplevelse, og for dem, der ønsker at lære mere om gourmetolivenolie.
Vi håber, du nyder at smage dem lige så meget, som vi gjorde, da vi lavede dem