CORINTO Extra Virgin Olive Oil er ikke en almindelig olivenolie, det er en frugt af kærlighed. Den er fremstillet af omhyggeligt udvalgte Koroneiki-oliven, som olieres ved hjælp af koldpresningsmetoden for at bevare deres imponerende egenskaber maksimalt. Således kan CORINTO olivenolie være det ideelle grundlag for en middelhavskost rig på smag og sundhedsmæssige fordele.
CORINTO ekstra jomfruolivenolie bruges til madlavning og efterbehandling, så alle retter bliver lækre: fra de enkleste, som en dip til ristet brød eller som base for dressing, til de mest komplekse gourmetkreationer. Salater, grillet fisk, opskrifter med fjerkræ eller rødt kød, pasta og grøntsager ... et par dråber CORINTO forvandler enhver kulinarisk inspiration!
Sort: 100% fra oliven af sorten KoroneikiSyrlighed: 0,40%Udseende: Intens dybgrøn farveAroma: Aromaer af frisk oliven, umoden tomat og grønt græs.Smag: Fyldig mundfølelse, afbalanceret med friske oliven- og citrusaromaer. Den lave syre skaber en krydret eftersmag.