Type æggepasta af Campofilone
Ingredienser hård hvede semulje, æg 35,3%
Fremstilling ekstrudering i bronzeform, langsom tørringsproces
Pakning 250 g - 4 portioner
Tilberedningstid 6/8 minutter
Længde 45/55 cm
Tykkelse 1/1,2 mm
Bredde 12 mm
Type æggepasta af Campofilone
Ingredienser hård hvede semulje, æg 35,3%
Fremstilling ekstrudering i bronzeform, langsom tørringsproces
Pakning 250 g - 4 portioner
Tilberedningstid 6/8 minutter
Længde 45/55 cm
Tykkelse 1/1,2 mm
Bredde 12 mm
Traditionel pasta med lange æg
Type æggepasta af Campofilone
Ingredienser hård hvede semulje, æg 35,3%
Fremstilling ekstrudering i bronzeform, langsom tørringsproces
Pakning 250 g - 4 portioner
Tilberedningstid 6/8 minutter
Længde 45/55 cm
Tykkelse 1/1,2 mm
Bredde 12 mm
Attribut navn | Attribut værdi |
---|---|
Country of Origin | Italy |
Attribut navn | Attribut værdi |
---|---|
Country of Origin | Italy |