Økologisk bucatini er en lang, ru og porøs pasta, der samler og holder på krydderier.
Den økologiske Bucatini er det traditionelle format til tilberedning af den berømte Amatriciana-pasta. 100% italiensk.
Lang tør pasta, lavet af hård hvede semulje og rent vand, ru og porøs, ekstruderet ved farvning, langsomt tørret ved lav temperatur. 100% italiensk.
Kogetid:
6-8 minutter
Det anbefales at smage på pastaen for at kontrollere kogningsgraden
Ingredienser
Økologisk semulje af hård hvede, vand.
*Produktet er ikke egnet til personer med glutenallergi (hvede), kan indeholde soja og sennep.
Næringsværdier
Gennemsnit pr. 100 g produkt:
Energi 1508 kJ; 356 kcal
Fedt 1,4 g heraf mættet 0,3 g
Kulhydrater 71 g heraf sukkerarter 3,8 g
Fiber 3,5
Protein 13 g
Salt 0 g